HILLAT JA MARJAT: Hil­las­tus le­viä­mis­vai­hees­sa – Rä­mei­den ja korpien hillat näyt­täi­si­vät olevan pa­rem­pia, niillä hilla kypsyy myö­hem­min

Juuri nyt: Pi­lik­ki­viik­ko alkoi maa­nan­tai­na – Kuka on tämän vuoden pi­lik­ki­mes­ta­ri?

MIELIPIDE: Teks­ta­rit ja soitot 0400 280671: Kiitos Ku­re­na­lan ky­lä­seu­ral­le torin yl­lä­pi­dos­ta

Lukijalta

Teks­ta­reis­sa ajel­laan kuop­pai­sel­la tiellä ja huo­leh­di­taan kau­pun­gin ta­lou­des­ta

Voit lähettää numeroon 044 7370399 teksti- ja kuvaviestejä. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin.

Olis kyllä voinu kannuttaa tuota vanhaa Rovaniementien kevyen liikenteen väylää pitemmällekin eikä vain ”hajottamon” kohille. Tuntu, että loppuiko asfalttiaine kesken... Jatkuuko ehkä ensi vuonna? Mutta hyvä näinkin. Kuoppa ku kuoppa, aina sattuu ja tuntuu.

Nyt kun talous sukeltaa rajusti ja kaikki pitää rahoittaa velalla, olisko paras lykätä esim. vt 20 -hanke oottamaan parempaa aikaa. Peruuttaminen on joskus viisaampaa kuin päin seinään ajaminen. Noin 6 miljoonaa kaupunkilaisten veroeuroja valtiontielle ei oo pikkujuttu.

Eskarilaisen riemuja. Pyöräilin koulun ohi ja tyttöjä oli sen ympärillä. Eräs heistä tunnisti minut ja huikkas nimeltä. Pysähdyin ja toppuuttelin vähän lapsia, että muistetaan turvavälit. Kohtaaminen oli iloinen. Lasten mielestä parasta viimeisessä kouluviikossa oli, kun he saivat perjantaina olla puhelimella vaikka ovat vasta eskarilaisia. Lapset kertoivat, että koulu on mennyt hyvin. Toivovan ihanaa kesälomaa kaikille oppilaille ja myös opettajille!