Joko luit: Pu­das­jär­ven Ryh­mä­ko­ti Kort­tees­sa alkoi uusi ak­tii­vi­sem­pi arki – tältä näyttää vas­ta­val­mis­tu­nees­sa ko­dis­sa, joka on asuk­kai­den mie­les­tä unel­mien täyt­ty­mys

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Tai­val­kos­ken kunta on val­mis­tel­lut ko­ro­na­pas­si­pää­tös­tä– "Kunnan on syytä linjata ko­ronapas­sin käyt­töön­otos­ta omissa toi­min­nois­saan muun muassa kult­tuu­ri- ja lii­kun­ta­toi­min­to­jen osalta"

Koronapassi voi olla joko paperille tulostettu (kuvassa) tai digitaalinen, niin että se näytetään esimerkiksi matkapuhelimesta.
Koronapassi voi olla joko paperille tulostettu (kuvassa) tai digitaalinen, niin että se näytetään esimerkiksi matkapuhelimesta.
Kuva: Henripekka Kallio

Taivalkosken kunnanhallituksen esityslistalla maanantaina 29. marraskuuta on päätös siitä, ottaako kunta koronapassin käyttöön. Koronatilanteen mahdollisesti pahentuessa ja rajoitusten tiukentuessa kunnan on syytä linjata koronapassin käyttöönotosta omissa toiminnoissaan muun muassa kulttuuri- ja liikuntatoimintojen osalta, esityslistalla lukee.

Kunnanjohtaja Kaisu Lehtinen-Nevalaisen tekemä päätösehdotus torstaina julkaistun esityslistan pykälässä on, että kunnanhallitus päättää:

"1) että kunnan itsensä järjestämissä yleisötilaisuuksissa ja tapahtumissa edellytetään EU:n digitaalisen koronatodistuksen esittämistä, joissa se lainsäädännön ja toimivaltaisen viranomaisen päättämien rajoitusten mukaan on mahdollista;

2) jos kunnan tila on annettu ulkopuolisen käyttöön yleisötilaisuuden tai muita tapahtumia varten, koronapassin käyttämisestä päättää kyseinen toiminnanharjoittaja lainsäädännön ja toimivaltaisen viranomaisen päättämien rajoitusten mukaan; ja

3) että koronapassin edellyttäminen kunnan itsensä järjestämissä yleisötilaisuuksissa ja tapahtumissa päättyy rajoitusten poistuessa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin