Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Tai­val­kos­ken koulu ei ole vie­lä­kään valmis, kunta miettii ot­ta­van­sa kol­man­nen osa­puo­len ra­ken­ta­maan sen lop­puun: "Emme voi enää luottaa siihen, että asiat ete­ne­vät Manran osalta"

Taivalkosken kunnalla ja Manralla on näkemyseroja siitä, onko koulurakennuksen saneerauksessa tehty virheitä ja pitääkö ne korjata.

Taivalkosken alakoulun saneerauksen kolmas vaihe on aiheuttanut näkemyseroja. Arkistokuva on otettu 2020 syyskuussa ennen remontin alkamista.
Taivalkosken alakoulun saneerauksen kolmas vaihe on aiheuttanut näkemyseroja. Arkistokuva on otettu 2020 syyskuussa ennen remontin alkamista.
Kuva: Risto Pikkupeura

Taivalkosken alakoulun saneerauksen 2020 syyskuussa alkanut kolmas vaihe on edelleen kesken. Koulutyö rakennuksessa päästiin aloittamaan tammikuussa 2022 puoli vuotta suunniteltua myöhemmin, mutta Taivalkosken kunnalla ja pääurakoitsija Manra Oy:llä on edelleen näkemyseroja töiden loppuunsaattamisesta ja siitä, mitkä asiat kohteessa ovat yhä kesken.

– Manra ei ole tehnyt kaikkia niitä töitä loppuun, jotka olisi pitänyt tehdä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin