Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Syöt­teen luon­to­kes­kuk­sen asia­kas­pal­ve­lu pysyy kiinni ko­ro­na­ra­joi­tus­ten takia

-
Kuva: Martta Oinas-Panuma

Syötteen luontokeskuksen asiakaspalvelu ja näyttely ovat kiinni koronatilanteen vuoksi. Luontokeskuksen kanssa samoissa tiloissa toimiva Kahvila Korppi palvelee normaalisti.

Syötteen luontokeskuksen asiakaspalvelu ja näyttely pysyvät suljettuna 18. tammikuuta 2021 saakka maakunnan koronatilanteen vuoksi.

Metsähallituksen Luontopalvelut Syötteellä palvelee asiakkaita sähköisten palvelujen avulla. Luontokeskusten asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostin tai netin kautta.

Retkivinkkejä ja ajankohtaista tietoa on tarjolla luontoon.fi-nettisivustolla ja kansallispuistojen ja muiden retkikohteiden Facebook-tileillä.

Pohjois-Pohjanmaan kansallispuistot ja muut retkikohteet ovat luonnollisesti vapaasti vierailtavissa, eikä kohteiden palvelurakenteita maastossa ole suljettu.

Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa muun muassa tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen, Metsähallitukselta muistutetaan.