Vauvat: Pu­das­jär­ven vuoden en­sim­mäi­nen vauva syntyi etu­ajas­sa – Vä­hä­kuo­puk­sen per­hees­sä iloi­taan pik­ku­vel­jes­tä

Mainos: Tilaa Iijokiseutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Seu­ra­kun­tien il­ta­ta­pah­tu­mas­sa mu­siik­kia ja yh­teis­lau­lua – Se löytyi -kam­pan­ja ran­tau­tuu myös Pu­das­jär­vel­le

Valtakunnalliseen Se löytyi -kampanjaan liittyen Pudasjärvellä järjestetään iltatapahtuma Hyvän olon keskus Pirtissä perjantaina 21.10. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pudasjärven helluntaiseurakunta ja evankelis-luterilainen seurakunta.

Kampanjan tiedotteen mukaan Se löytyi -iltatapahtuma on rento ja musiikkipainotteinen. Pääpuhujana on Pudasjärvellä aiemmin työskennellyt kirkkoherra Timo Suutari, ja illan musiikista vastaa Ari-Pekka ”Ape” Nieminen. Tilaisuuden juontajana toimii seurakuntapastori Jari Valkonen, ja yhteislauluja lauletaan Marko Väyrysen johdolla.

Se löytyi on valtakunnallinen yhteiskristillinen mediakampanja. Tiedotteen mukaan sen toteuttavat yhtä aikaa 386 seurakuntaa ja 40 muuta kristillistä toimijaa ympäri Suomen. Valtakunnallisesti kampanjaa koordinoi IRR-TV medialähetysjärjestö.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.