SYÖTE: Sir David At­ten­bo­rough kuvasi Pu­das­jär­vel­lä sar­jaan­sa – BBC:n sar­jas­sa ollaan ainakin Syöt­teel­lä ja Kuu­sa­mon Kun­ti­vaa­ras­sa: "Ei täl­lai­sen nä­ky­vyy­den os­ta­mi­seen rahat riitä"

URHEILU: Ku­ren­poi­kien edus­tus­jouk­kueel­le jälleen hieno voitto Miesten Fut­sal-Kak­ko­ses­sa

Tilaajille

Sähköjä ei ole vielä saatu kor­jat­tua – Li­sä­voi­mia ete­läs­tä, he­li­kop­te­ri on kar­toit­ta­nut ti­lan­teen :"­Ti­lan­ne on hyvin poik­keuk­sel­li­nen ja haas­ta­va"

"Emme voi valitettavasti voi luvata, että huomiseen mennessä kaikilla on sähköt", kertoo Carunan Koillismaan alueen paikallisjohtaja Kalle Liuhala.

Myrsky katkaisi Pudasjärvellä Korentokankaalla Metsätuhoja
Myrsky katkaisi Pudasjärvellä Korentokankaalla Metsätuhoja
Kuva: Risto Pikkupeura

Tiistain myrsky on katkaissut sähköt useasta taloudesta Pudasjärvellä. Muun muassa Kuressa ja Puhoksella on sähköt yhä poikki. Carunan sähkönjakeluyhtiö toimii Pudasjärven alueella. Carunan Koillismaan alueen paikallisjohtaja Kalle Liuhala kertoo, että alueella on paljon asiakkaita ilman sähköä.

Liuhalan mukaan ennusteet näyttävät, että tänään iltaan tai yöhön mennessä osa vahingoista saadaan korjattua, mutta osa jää seuraavaan päivään. Liuhala sanoo, ettei voi valitettavasti voi luvata, että huomiseen mennessä kaikilla on sähköt