Vinkit videolla: Jo muutama helppo liike päi­väs­sä auttaa ja näkyy ar­jes­sa, katso videot – Syk­syl­lä käyn­nis­ty­vä Voimaa van­huu­teen -hanke tuo lii­kun­nan ikä­ih­mis­ten arkeen ja ko­tei­hin

Ylioppilaat: Pu­das­jär­ve­läi­nen kevään yli­op­pi­las Jesse Pyyk­kö­nen on toinen Suomen parhaan tut­kin­to­to­dis­tuk­sen saa­neis­ta – "Tämä oli yl­lä­tys, vaikka täh­tä­sin­kin hyviin ar­vo­sa­noi­hin"

Mainos: Läheltä näkee kauas. Tutustu Ii­jo­ki­seu­tu Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Saapas lensi Pin­ta­mol­la – Ky­lä­päi­vä keräsi runsaan yleisön

Pintamon perinteisiä heinäkuun lopun kyläpäiviä vietettiin viime lauantaina. Vieraskirjan mukaan porukkaa kävi paikalla noin 120 henkeä, mutta todennäköisesti tuttujen kanssa raataamaan keskittynyttä väkeä oli enemmän.

Illan tansseissa tanssijoita oli myytyjen lippujen perusteella noin puolet vähemmän. Suurelta osin tämä johtui siitä, että iltapäivän tapahtumassa oli mukana runsaasti lapsia, joille oli järjestetty ohjelmaa siinä missä aikuisillekin. Kiinnostuksen kohteeksi oli asuntovaunualueelle ajettu lähes koko kylän traktorit, joita oli vuosimalliltaan 1950-luvulta aina tälle vuosituhannelle saakka.