Joko luit: Pu­das­jär­ven Ryh­mä­ko­ti Kort­tees­sa alkoi uusi ak­tii­vi­sem­pi arki – tältä näyttää vas­ta­val­mis­tu­nees­sa ko­dis­sa, joka on asuk­kai­den mie­les­tä unel­mien täyt­ty­mys

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Ranuan uudeksi hal­lin­to­joh­ta­jak­si esi­te­tään Pia Sor­va­lia

Ranuan kunnanhallitus esittää valtuustolle, että hallintojohtajan virkaan valitaan Pia Sorvali. Sorvali on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

Tiedotteen mukaan Sorvali täyttää virassa vaaditut kelpoisuusehdot ja hänellä on haastattelun, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella parhaimmat edellytykset hallintojohtajan viran hoitamiseen. Virkaan tuli kaiken kaikkiaan 12 hakemusta. Valtuusto valitsee hallintojohtajan 12. kesäkuuta.

Maanantaina kokoontunut kunnanhallitus käsitteli myös vanhan kirjaston ja monitoimitalon myyntiä. Kunnanhallitus päätti esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy vanhan kirjaston ja monitoimitalon määräaloista tehdyn korkeimman tarjouksen hintaan 3 500 euroa sekä hyväksyy laaditun kauppakirjan.

Lisäksi kunnanhallitus hyväksyi Ranuan eläinpuiston ympäristö matkailun yritysekosysteemiksi -kehittämishankkeen (RYMY-hankkeen) hankesuunnitelman ja päätti hakea hankkeelle julkista tukea.

Hankkeessa laaditaan suunnitelma Ranuan eläinpuiston ympäristön potentiaalin kehittämiseksi yrityksiä, investointeja ja matkailijoita houkuttelevaksi kansainvälistyväksi vetovoimaiseksi matkailukeskittymäksi.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin