Vuoden Yrittäjä: Kon­tio­tuo­te Pu­das­jär­ven vuoden yrit­tä­jä – Teh­taan­joh­ta­ja Mikko Suon­taus­ta: "Pal­kin­to on omis­tet­tu hyville ja osaa­vil­le työn­te­ki­jöil­le"

Mainos: Black Friday -tarjouksena Iijokiseutu Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Puiden kor­juu­seen pääs­tä­vä no­peas­ti – Mi­nis­te­ri Jari Leppä maa­nan­tai­na tu­hoa­lueel­le: "Ti­lan­ne erit­täin ikävä ja met­sän­omis­ta­jil­le koh­tuu­ton"

Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä tulee maanantaina vierailemaan tuhoalueella

Pudasjärvi

Mittavien metsätuhojen jälkien korjaaminen on saatava liikkeelle täydellä voimalla mahdollisimman nopeasti, esittää taivalkoskelainen Vesa Turpeinen Facebook -viestissään.

– Toivon ja vetoan kaikkiin vastuullisiin tahoihin, että korjuukalustoa keskitetään muualta Suomesta metsätuhoalueelle ja vastaavasti muualta hakkuut keskeytetään kokonaan. Olisi kohtalokasta, mikäli tuhoalueiden metsiin jäisi suuret määrät puuta korjaamatta. Toivon hartaasti, että kaikki vastuulliset metsäalantoimijat sekä varsinkin puunostajat toimivat nyt solidaarisesti.

– Olisi kovin surullista, mikäli markkinatalous käyttäytyisi nyt häikäilemättömästi metsänomistajia vastaan. Valtio ja tuhoalueen kunnat voisivat olla tässä asiassa myös aktiivisia.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla