Vuoden Yrittäjä: Kon­tio­tuo­te Pu­das­jär­ven vuoden yrit­tä­jä – Teh­taan­joh­ta­ja Mikko Suon­taus­ta: "Pal­kin­to on omis­tet­tu hyville ja osaa­vil­le työn­te­ki­jöil­le"

Mainos: Black Friday -tarjouksena Iijokiseutu Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Pu­das­jär­ven nuo­ri­so­val­tuus­to on viet­tä­nyt ko­ro­na-ai­ka­na hil­jais­eloa – tu­le­va­na syksynä on ti­laus­ta taas uusille osal­lis­tu­jil­le

Koronavirustilanne ja rajoitukset pakottivat Pudasjärven nuorisovaltuuston hiljaiselolle kuluneen talven ajaksi. Nuorisovaltuusto pääsi edellisen kerran kokoustamaan syyskuun puolivälissä, mutta nuoret pääsevät kokoontumaan vielä viimeisen kerran tälle keväälle tiistaina 25. toukokuuta.

Nuorisovaltuuston ohjaajan, nuorisotyöntekijä Marita Hankilan mukaan nuorisovaltuusto ei ole voinut teknisistä syistä pitää myöskään etäkokouksia, joten valtuuston työt jäivät pääosin kesken menneen talven aikana.

– Toukokuun alkupuolella nuorisovaltuusto kävi tapaamassa kaupunginjohtajaa ja kaupunginhallituksen puheenjohtajaa, ja keskustelemassa heidän kanssaan nuorison tulevaisuusnäkymistä Pudasjärvellä, Hankila sanoo.

Hankila kertoo, että nuorisovaltuusto on välillä ollut Pudasjärvellä tauolla ohjaajaresurssien puutteen vuoksi.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla