Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­ven luot­ta­mus­hen­ki­löt tyy­ty­väi­siä Ti­mo­seen – "kau­pun­gin­joh­ta­jan panos elin­kei­no­jen ke­hit­tä­mi­ses­sä ja yh­teis­työs­sä yri­tys­ten kanssa saa eri­tyi­sen hyvät arviot"

Pudasjärvi

Kyselyn tuloksien ja kaupunginhallituksen kokouksessa käydyn keskustelun pohjalta yhdessä kaupunginjohtaja Tomi Timosen kanssa todettiin, että Pudasjärven luottamushenkilöt katsovat edelleen kaupunginjohtajan onnistuneen tehtävissään pääosin hyvin tai erinomaisesti.

Luottamushenkilöt ovat erityisen tyytyväisiä siihen, että aiempien vuosien tapaan jo asioiden valmisteluvaiheessa kaupunginjohtaja tuo ennakoivaa tietoa hallituksen jäsenille ja puheenjohtajistolle. Samoin kaupunginjohtajan panos elinkeinojen kehittämisessä ja yhteistyössä yritysten kanssa saa erityisen hyvät arviot.

Kaupunginhallitus ja valtuuston puheenjohtajisto on suorittanut johtajasopimuksen mukaisen vuotuisen kaupunginjohtajan työn tulosten arvioinnin tammikuussa kaupunginhallituksen kokouksen yhteydessä. Ennen kokousta luottamushenkilöt ovat saaneet antaa arvionsa webropol -kyselyn avulla johtajasopimuksen mukaisten tehtävien ja painopisteiden hoitoa koskeviin kysymyksiin.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin