Vuoden Yrittäjä: Kon­tio­tuo­te Pu­das­jär­ven vuoden yrit­tä­jä – Teh­taan­joh­ta­ja Mikko Suon­taus­ta: "Pal­kin­to on omis­tet­tu hyville ja osaa­vil­le työn­te­ki­jöil­le"

Mainos: Black Friday -tarjouksena Iijokiseutu Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Pu­das­jär­ven luon­non­suo­je­lu­yh­dis­tys juhli Jo­ki­jär­vel­lä – kul­tai­nen an­sio­merk­ki Leena Pu­ha­kal­le ja ho­pei­set Eila Puu­ru­sel­le ja Eero Moi­la­sel­le

Taivalkoski

Pudasjärven luonnonsuojeluyhdistyksen 50 vuotisjuhlan viikonloppua vietettiin kauniissa syyssäässä Saijassa Taivalkosken Jokijärvellä. Samalla vietettiin myös Pohjois-Pohjanmaan luonnonsuojelupiirin pitkäaikaisen aluepäällikkö Merja Ylösen läksiäisiä hänen siirryttyään vapaaehtoiseen luonnonsuojelutyöhön eläköityessä.

Juhlaviikonloppu alkoi lauantaina yleisötilaisuudella. Juha Kauppisen esitys ja vasta viikko ennen tilaisuutta julkaistu uusin kirjansa, Heräämisiä - kuinka minusta tuli luonnonsuojelija, sai vastaan otollisen ja myös kriittisen yleisön esitykselleen. Kirjaa varten Kauppinen on haastatellut noin kahdeksaakymmentä ihmistä Eeva Kilvestä Sixten Korkmaniin ja Leena Puhakasta Iiro Viinaseen.

Kirjan yhdessä osassa, ”Jokisoturit”, ollaan nimenomaan Iijoella ja sen suojelun historiassa.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla