Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­ve­läis­äi­ti Merja Ju­mis­ko-Pu­tu­la pal­ki­taan kas­va­tus­työs­tä – Suomen Val­koi­sen Ruusun I luokan mitali kul­ta­ris­tein myön­ne­tään 39 äidille

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö antaa kunniamerkit äideille äitienpäivänä valtakunnallisessa juhlassa.

Valtakunnallisessa äitienpäiväjuhlassa 14. toukokuuta 2023 palkitaan kaikkiaan 39 äitiä ansiokkaasta kasvatustyöstä Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalilla kultaristein, kertoo Mannerheimin lastensuojeluliitto tiedotteessaan.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö antaa kunniamerkit äideille äitienpäivänä. Mannerheimin Lastensuojeluliitto järjestää äitienpäiväjuhlan yhdessä sosiaali- ja terveysministeriön kanssa. Tasavallan presidentti on palkinnut suomalaisia äitejä jo vuodesta 1946 alkaen.

Äitienpäivänä palkittavat äidit ovat tehneet merkittävää kasvatustyötä, ja osa äideistä toimii myös oman ydinperheen ulkopuolella aktiivisesti, erityisesti kyläyhteisöissä.

– Äitien palkitseminen on arvokas perinne, jolla tehdään näkyväksi yhteiskunnassa usein piiloon jäävää hoivatyötä, jota erityisesti äidit tekevät. On myös tärkeää, että tuemme ja teemme näkyväksi perheiden monimuotoisuutta. MLL:n työn tavoitteena on tukea perheitä kaikissa elämäntilanteissa, jotta vanhemmat voivat hyvin ja lasten kehitys turvataan, toteaa tiedotteessa Mannerheimin Lastensuojeluliiton pääsihteeri Milla Kalliomaa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin