Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­veä läm­mi­te­tään kes­tä­väs­ti lä­hi­alueel­ta han­kit­ta­val­la polt­to­ai­neel­la – Maail­man kriisit vai­kut­ta­neet myös läm­pö­yh­tiön toi­min­taan: "Haas­teis­ta on tois­tai­sek­si sel­vit­ty"

Pudasjärveläiset kaukolämmössä olevat kodit ja muut kiinteistöt lämpiävät paikallisilla polttoaineilla lähes sataprosenttisesti. Pudasjärven Lämpö Oy:n huolenaiheena on ollut polttoaineen saatavuus ja hinta.

Pudasjärvi
Kurenalan Lämpötiellä sijaitseva Pudasjärven Lämpö Oy:n uusin kaukolämpölaitos on ollut toiminnassa muutaman vuoden.
Kurenalan Lämpötiellä sijaitseva Pudasjärven Lämpö Oy:n uusin kaukolämpölaitos on ollut toiminnassa muutaman vuoden.
Kuva: Nea-Maria Tauriainen

Pudasjärveläiset kaukolämmössä olevat kodit ja muut kiinteistöt lämpiävät paikallisilla polttoaineilla lähes sataprosenttisesti.

– Käytämme tuotannossamme pääosin puun eri jakeita. Esimerkiksi turvetta ei käytetä kaukolämmöntuotannon polttoaineena ollenkaan Kurenalan uudessa biolämpökeskuksessa, kertoo Pudasjärven Lämpö Oy:n toimitusjohtaja Sami Vartiainen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.