Vinkit videolla: Jo muutama helppo liike päi­väs­sä auttaa ja näkyy ar­jes­sa, katso videot – Syk­syl­lä käyn­nis­ty­vä Voimaa van­huu­teen -hanke tuo lii­kun­nan ikä­ih­mis­ten arkeen ja ko­tei­hin

Ylioppilaat: Pu­das­jär­ve­läi­nen kevään yli­op­pi­las Jesse Pyyk­kö­nen on toinen Suomen parhaan tut­kin­to­to­dis­tuk­sen saa­neis­ta – "Tämä oli yl­lä­tys, vaikka täh­tä­sin­kin hyviin ar­vo­sa­noi­hin"

Mainos: Läheltä näkee kauas. Tutustu Ii­jo­ki­seu­tu Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Poliisi tie­dot­taa Pu­das­jär­ven asun­to­pa­loon liit­tyen: et­sit­tä­väs­sä pu­nai­ses­sa ajo­neu­vos­sa on aseis­tet­tu ja vaa­ral­li­nen henkilö

Poliisi pyytää havaintoja punaisesta autosta ja on tiedottanut, että autossa on aseistettu ja vaarallinen henkilö.
Poliisi pyytää havaintoja punaisesta autosta ja on tiedottanut, että autossa on aseistettu ja vaarallinen henkilö.
Kuva: Toivo Kiminki

Omakotitalo paloi torstaina Pudasjärvellä Petäjäkankaantiellä.

Poliisilta torstaina iltapäivällä tulleen tiedotteen mukaan paloa tutkittaessa löydettiin talon lähistöltä ulkoa tien vierestä kuollut mies. Poliisi epäilee, että tapahtumiin liittyy henkirikos.

Pudasjärven asuntopaloon liittyen poliisi pyysi havaintoja Kia Ceed- merkkisestä henkilöautosta rekisterinumerolla GIM-639.

Torstai-iltana poliisi tiedotti tapahtumasta lisää ja kertoi, että uuden tiedon mukaan ajoneuvossa on aseistettu ja vaarallinen henkilö.

Havainnoista pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen numeroon 112.