VAALIKONE: Vastaa Ii­jo­ki­seu­dun vaa­li­ko­neen ky­sy­myk­siin ja katso kuka voisi olla eh­dok­kaa­si

HYVINVOINTIALUE: Täl­lai­siin hal­lin­to­him­me­lei­hin alue­vaa­leis­sa annettu ääni johtaa – "Neu­vot­te­lu­kun­nil­la olisi alueil­le pa­rem­mat tun­to­sar­vet, kun niissä olisi maal­lik­koe­dus­ta­jia­kin"

Tilaajille

Pau­la-myrs­kyn tuhoja on jo siis­tit­ty – Tai­val­vaa­ral­la lä­hi­pu­ru­ra­dat saadaan käyt­töön, va­lais­tus ja pi­tem­pien reit­tien kor­jaa­mi­nen saavat vielä odottaa

Kesän alussa Taivalkosken yli pyyhkäissyt Paula-myrsky jätti jälkensä myös Taivalvaaran hiihtokeskukseen. Keskuksesta metsään johtaville pururadoille ja hiihtoreiteille kaatui runsaasti puita, reittien valaistukset tuhoutuivat. Myös frisbeegolf -radat ja korit särkyivät. Paikkoja on hiljalleen laitettu kuntoon. Pururata on jo saatu siistittyä, mutta radalle asennettavat uudet valaistukset saavat vielä odottaa myöhempään syksyyn.

– Keskuksesta lähteviä pitkiä reittejä ei ole vielä ennätetty siistiä, siellä on puita melko paljon kaatunut hiihtoreiteille. Koko ajan sieltä puita ajetaan, mutta kun niitä on runsaasti, niin se vie tietysti aikaa, Taivalkosken Metsä-Veikkojen puheenjohtaja Matti Tyni kertoo.