Mainos: Tilaa Iijokiseutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Nie­mi­ta­lo jatkaa juuston val­mis­tus­ta Por­lam­mil­la – ener­gian hinta pakotti muut­ta­maan tuo­tan­to­paik­kaa

Hetekylä

Niemitalon leipäjuuston valmistus jatkuu Porlammin meijerissä. Tuotannon jatkuminen Pudasjärvellä osoittautui liian kalliiksi.

– Omissa tiloissa valmistus on lopetettu, mutta juustoa saa nyt edelleen kaupoista, kertoo Antti Niemitalo.

Tuotanto siirtyi Porlammille elokuun alusta.

– Syynä on energian hinnannousu. Valmistusta ei täällä pystynyt jatkamaan ja ratkaisu piti tehdä.

Porlammin osuusmeijeri on Etelä-Suomen vanhin meijeri.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.