Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Näin Timo loikkaa tam­mi­kuun kuvassa – Pu­das­jär­ven Ur­hei­li­joi­den yleis­ur­hei­li­jat jul­kai­si­vat sei­nä­ka­len­te­rin

Pudasjärveläinen veteraaniurheilija Timo Vähäkuopus on viime vuosina ollut tuttu näky kisakentillä ympäri maailman. Kalenterikuvassa hän loikkaa MM-kisoissa Australiassa.
Pudasjärveläinen veteraaniurheilija Timo Vähäkuopus on viime vuosina ollut tuttu näky kisakentillä ympäri maailman. Kalenterikuvassa hän loikkaa MM-kisoissa Australiassa.

Pudasjärven Urheilijoiden yleisurheilujaosto on tempaissut julkaisemalla seinäkalenterin. Kalenteri näyttää päivät tästä syksystä aina ensi vuoden loppuun saakka.

Kalenterin teemana on ”Unelmista totta yhteistyöllä” ja sitä sanomaa yleisurheiluväki haluaakin kalenterilla viestittää. Myynnin tuotto käytetään jaoston toimintaan.

Kalenterin kannessa ja sisäsivuilla mukaan urheilun maailmaan kannustaa neljä seuran upeasti menestynyttä urheilijaa. Kannessa urheilun ilosta hymyilevät viime viikolla jälleen Suomen parhaaksi juossut Annemari Kiekara, Pudasjärveltä kotoisin oleva Suomen parhaimmistoon kuuluva ratakelaaja Sini Paukkeri sekä kuulantyönnössä ja kiekonheitossa menestyvät sisarukset Annukka ja Anette Saalismaa.

Kovatasoisten naisten lisäksi kalenterissa esille pääsevät keskimatkojen juoksija Mikko Rahkola sekä kestävyysjuoksijat Henna Vanhanen, Marika Krohns, Veera Mantere, Minna Laurila-Harju, Krista Lindholm, Susanna Saapunki ja Riikka Tulppo.

Kalenterissa on myös useampi kannustava kuva veteraaniurheilija Timo Vähäkuopuksesta, joka on kiertänyt viime vuosina kisoja ympäri maailmaa. Omalla esimerkillään Vähäkuopus kannustaa heittäytymään rohkeasti ja kokeilemaan rajojaan.

Kalenterin sisäsivuilla kerrotaan lisäksi Suojalinnan kentän juhannuskisojen, sittemmin Pohjantähti games -yleisurheilukisojen, historiasta ja saavutuksista.

Kalenteria on saatavilla Tuurituvalta yleisurheilujaoston väeltä.