Joko luit: Pu­das­jär­ven Ryh­mä­ko­ti Kort­tees­sa alkoi uusi ak­tii­vi­sem­pi arki – tältä näyttää vas­ta­val­mis­tu­nees­sa ko­dis­sa, joka on asuk­kai­den mie­les­tä unel­mien täyt­ty­mys

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Myrsky mylläsi pihan Er­vas­tis­sa – Vuor­mil­la hur­jas­ti tuuria mat­kas­sa, vain Su­lo-koi­ran koppi tu­hou­tui

Paula-myrsky iski rytinällä Vuormien pihaan Ervastissa. Mukana oli roimasti tuuria eikä omaisuutta mennyt rikki. Tosin Sulo-koiran koppi lytistyi puun alle.

Pihapiirissä on hurja myllerrys. Kova tuuli on riepotellut metsää. Kaksi isoa koivua on kaatunut juurineen maahan, vain linnunpöntöt ovat pysyneet puissa kiinni. Ervastissa asuvat Torsti ja Leena Vuorma eivät voi kuin ihmetellä, miten tunnin sisään kesäinen piha on muuttunut myrskyn runtelemaksi näyksi.

– Olin tuolla takapihalla leikkaamassa ruohoa, niin yhtäkkiä tuli niin kova tuuli, että ihan hätä iski ja ajattelin, että nyt pitää päästä nopeasti suojaan. Juoksin kasvihuoneeseen, ja silloin se alkoi. Kun pääsin turvaan, niin puut tulivat nurin ja kaikki lenteli, pellit, matot ja makuupussit, ja muut, pihalla ympäriinsä, Leena kommentoi.

– Olin ihan hämilläni.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin