Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Iijoki: Tärkeä etappi saa­vu­tet­tu Iijoen vael­lus­ka­la­kan­to­jen el­vyt­tä­mi­ses­sä – "Määrät ovat vielä pieniä, mutta jostain pitää aloit­taa"

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Met­sä­kes­kus uu­dis­taa toi­min­taan­sa ja käyn­nis­tää muu­tos­neu­vot­te­lut – toi­mis­tot Pu­das­jär­vel­lä ja Tai­val­kos­kel­la

Pudasjärvi

Suomen metsäkeskus uudistaa toimintaansa ja palveluitaan ja käynnistää koko henkilöstöä koskevat muutosneuvottelut, kerrotaan metsäkeskuksen tiedotteessa.

Muutosneuvottelut koskevat myös Pohjois-Suomea. Metsäkeskuksella on Oulussa iso toimipiste ja lukuisia pienempiä toimipisteitä muualla Pohjois-Pohjanmaan alueella. Myös Lapissa ja Kainuussa on toimipisteitä.

Metsäkeskuksella on toimistot Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. Pudasjärvellä Metsäkeskus muutti uusiin tiloihin runsas vuosi sitten. Pudasjärvellä Metsäkeskuksessa työskentelee kolme henkilöä.

Metsäkeskuksen johtaja Ari Eini kertoo, että Pohjois-Pohjanmaalla Metsäkeskuksen palveluksessa työskenteli syyskuun alussa 62 toimihenkilöä.

Eini ei ota kantaa toimipisteiden tulevaisuuteen.

– Toimipisteet ovat asialistalla, mutta en halua enkä voi ottaa kantaa, kun mitään päätöksiä ei ole tehty.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.