SYÖTE: Syöt­teen kan­sal­lis­puis­tos­sa kävi 118 000 mat­kai­li­jaa – puis­to­jen vai­ku­tus pai­kal­lis­ta­lou­teen kasvoi kä­vi­jä­mää­riä enemmän

Vastaa kyselyyn: Kuinka tyy­ty­väi­nen olet Hyvän olon keskus Pirt­tiin?

Mainos: Tilaa pai­kal­li­set pu­heen­ai­heet vuo­dek­si, saat kaksi kuu­kaut­ta kaupan päälle! Tee Ii­jo­ki­seu­dun tilaus tästä.

Tilaajille

Lop­piai­sen ateria syntyy ren­nol­la ot­teel­la – poimi tästä vinkit her­kut­te­lu­het­ken tar­jot­ta­viin

Arkipyhänä ehtii laittaa pöydän koreaksi ja kokkailla vaikka koko perheen voimin.

Huomenna torstaina vietettävä loppiainen on kirkollinen juhlapyhä, jota vietetään itämaisten tietäjien muistoksi 6. tammikuuta. Loppiainen viittaa nimeltään joulunajan loppumiseen. Arkipyhä antaa mahdollisuuden kokata arjesta poikkeavan loppiaisbrunssin tai lounaan.  Koko perheen voimin voi valmistaa vaikka vuohenjuustopizzan, savulohella täytettyjä pitaleipiä tai salaatin kaveriksi feta-pinaattipiiraita.

Herkutteluhetken päättää kirpeän raikas verigreippisorbetti, joka kannattaa tehdä edellisenä iltana tai heti aamusta, jotta se ehtii pakastua.