Vuoden Yrittäjä: Kon­tio­tuo­te Pu­das­jär­ven vuoden yrit­tä­jä – Teh­taan­joh­ta­ja Mikko Suon­taus­ta: "Pal­kin­to on omis­tet­tu hyville ja osaa­vil­le työn­te­ki­jöil­le"

Mainos: Black Friday -tarjouksena Iijokiseutu Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Len­to­koh­tei­ta syys- ja tal­vi­lo­ma­lai­sil­le run­saas­ti – poh­joi­sen ken­til­le tulossa näillä näkymin myös char­te­rei­ta

Syys- ja talvilomalaisille on tarjolla Finavian lentoasemilta liki sata lentokohdetta ympäri maailman. Suosittujen lomakohteiden lisäksi luvassa on kymmenen uutta reittiavausta talvikaudelle 2021–2022.

– Odotamme innolla syksyä ja talvea, sillä mielenkiintoiset kohteet ja uudet lentoyhteydet ovat taas matkustajien saatavilla, sanoo lentoasemayhtiö Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori Finavian tiedotteessa.

Rokotuskattavuuden lisääntyessä matkailu on avautumassa ja helpottumassa kaikissa Euroopan maissa.

– Useimpiin Euroopan maihin voi matkustaa vapaasti, kunhan on mukana rokotustodistus. Kohdemaan maahantulon ohjeet on kuitenkin aina syytä tarkistaa ennen matkalle lähtöä. Myös Suomeen palaaminen on sujuvaa, sillä täyden rokotesarjan saaneet matkustajat pääsevät EU-maista Suomeen helposti ilman karanteenia tai koronatestejä, Vuori kertoo.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla