Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kuu­sa­moon, Pu­das­jär­vel­le ja Tai­val­kos­kel­le pe­rus­tet­tiin uusi so­siaa­li-, terveys ja hy­vin­voin­ti­alan yh­dis­tys – alueen pien­yrit­tä­jät uskovat yh­teis­työ­hön

Koillismaa edelläkävijänä; Kuusamoon, Pudasjärvelle ja Taivalkoskelle perustettiin sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan yhdistys SoteNoste ry.

ESR-rahoitteinen SoteNoste-hanke sai arvoisensa päätöksen, kun pk-yrittäjät innostuivat perustamaan oman yhdistyksensä. Taivalkoskella pidettiin perustamiskokous 6.10.2020. Perustajajäseniä yhdistyksessä oli 14.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Taivalkoskelainen Mika Lämsä. Muita hallituksen jäseniä ovat Kuusamosta Riikka Vääräniemi-Käsmä ja Gitta Palomäki sekä Pudasjärveltä Katri Virtanen. Sihteeriksi valittiin taivalkoskelainen Sini Kauppila-Vääränimi ja varajäseneksi taivalkoskelainen Heidi Kananen.

Yhdistyksen ensimmäisinä toimenpiteinä on luoda yhteinen näkyvyys ja toimintaperiaatteet ennakoimalla lainsäädännön, väestörakenteen ynnä muiden muutoksia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.