Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kun maailma ei riitä – EU:n jä­sen­mai­den asuk­kaat ovat syyt­tö­mi­nä jou­tu­neet mak­sa­jik­si tässä hul­lus­sa maail­man­ti­lan­tees­sa

Olen pohtinut mielessäni tätä maailmanaikaa, ei löydy järkevää vastausta vallitsevaan tilanteeseen. Yksi mies saa polvilleen koko Euroopan antamalla hyökkäyskäskyn Ukrainaan. Tässä ei mielestäni joku palanen sovi lainkaan tähän mielettömään pelilautaan.

Länsiliittouma on aikaisemmin syrjäyttänyt yksinvaltiaat. Irakin presidentti Hussein syrjäytettiin vallasta, samoin Libyan johtaja Kaddafi blokattiin pois vallasta. Kumpikaan näistä hallitsijoista ei antanut hyökkäyskäskyä mihinkään maahan.

Venäjän presidenttiä Putinia ei pysäytä mikään taho, ei ainakaan talouspakotteet. EU:n jäsenmaiden asukkaat ovat syyttöminä joutuneet maksajiksi tässä hullussa maailmantilanteessa.

Pienituloiset ihmiset ovat pahassa pulassa, kun mitään hintakontrollia ei ole olemassa. Nyt käytetään tilaisuutta hyväksi, nostetaan hintoja sodan verukkeella.

Luulen että muissakin maissa on teollisuutta kuin Ukrainassa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin