Mainos: Tilaa Iijokiseutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kie­rik­ki­kes­kuk­sen moot­to­ri­sa­ha­tai­de­kurs­sil­la veis­te­tään Kari Tyk­ky­läi­sen joh­dol­la

Kurssin opettajana toimii taiteilija Kari Tykkyläinen.
Kurssin opettajana toimii taiteilija Kari Tykkyläinen.
Kuva: Luuppi.fi

Kierikissä järjestetään 14.–16. kesäkuuta maanantaista keskiviikkoon kello 9–16 jo neljäs moottorisahataidekurssi. Kurssin opettajana toimii taiteilija Kari Tykkyläinen.

Koronarajoitusten vuoksi kurssille otetaan tänä vuonna vain 12 sahankäyttäjää. Vuodesta 2017 alkaen järjestetty kurssi on ollut suosittu: vuoden 2019 kurssilla oli 24 osallistujaa.

Kierikin kursseille on osallistunut kokeneiden sahankäyttäjien lisäksi useita vasta-alkajia. Kierikin ”matalan kynnyksen” sahauskurssi on kannustanut monia uuden harrastuksen pariin.

Osallistumismaksu on 70 euroa sisältäen sahauspuut ja opastuksen kolmelle päivälle. Kurssilaiset voivat pitää työnsä itse. Loput jaetaan ilmaiseksi tai sijoitetaan Kierikin ulkoalueelle.

Ulkopuoliset voivat tulla seuraamaan kurssia omasta turvallisuudestaan huolehtien.  Kierikkikeskuksen päärakennus ja ravintola ovat avoinna kaikkina kurssipäivinä kello 10–16.

Kurssin mahdollistaa Valto Pernu -säätiön avustus Kierikki ry:lle vuonna 2020 sekä StoraEnson lahjoittamat puut.  Kurssi järjestetään Kierikki ry:n ja Museo- ja tiedekeskus Luupin Kierikkikeskuksen yhteistyönä.

Kurssille voi ilmoittautua Kierikkikeskuksen asiakaspalvelun sähköpostiin.