Kyläneuvosto: Pu­das­jär­ven ky­lä­neu­vos­ton kuu­lu­mis­kier­rok­ses­ta ei mei­nan­nut tulla loppua – täl­lai­nen tun­nel­ma kylillä on kesän jälkeen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kairan Kuitu laajeni Yli­kii­min­kiin – Pu­das­jär­ven ja Tai­val­kos­ken omis­ta­ma verk­ko­yh­tiö täyttää pian 10 vuotta

Ylikiimingin valokuituverkon ensimmäinen liittymä on kytketty käyttöön maanantaina 13. helmikuuta, tiedottaa Kairan Kuitu oy. Liittymäasennukset jatkuvat parasta aikaa.

Kairan Kuidun verkkosivuilla kerrotaan, että Ylikiimingin valokuituverkon rakentamisen maanrakennustyöt viimeisteltiin joulukuun alussa. Maanrakentamista jatketaan heti, kun routa on sulanut tarpeeksi eli yleensä tämä ajoittuu touko-kesäkuun vaihteeseen.

Tänä vuonna vietetään Kairan Kuitu oy:n juhlavuotta, sillä yhtiö täyttää 10 vuotta marraskuussa 2023. Helmikuun alussa lähetetään asiakastyytyväisyyskysely kaikille tilaajille tekstiviestillä.

Kairan Kuitu oy on Pudasjärven kaupungin, 65 %, ja Taivalkosken kunnan, 35 %, omistama verkkoyhtiö. Yhtiön toiminta-aluetta ovat Pudasjärvi, Taivalkoski, Ylikiiminki sekä Pyhäkylä ja Korvua Suomussalmella.

Ensimmäiset 100/100 Mbps yhteydet avattiin syksyllä 2014.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.