LIIKENNE: Lop­pu­vuo­si on po­ro­ko­la­rei­den syn­kin­tä aikaa – Am­mat­tiau­toi­li­ja: "Kai­kil­la po­roil­la pitäisi olla hei­jas­tin. Olen vält­tä­nyt kym­me­niä ko­la­rei­ta, kun olen ha­vain­nut hei­jas­tin­po­ron"

OSAO: Am­mat­ti­opis­toa ollaan muut­ta­mas­sa Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­ta­lol­le – Toi­veis­sa on, että opis­ke­li­jat ja kau­pun­gin johto oli­si­vat saman katon alla jo ensi syksynä

Talousarvio: Bud­jet­ti­esi­tys läpi kau­pun­gin­hal­li­tuk­ses­sa: Pu­das­jär­vel­le tehdään yli kaksi mil­joo­naa euroa yli­jää­mäis­tä ta­lou­sar­vio­ta, mutta liik­ku­ma­va­raa ei silti ole

Jä­te­pis­tei­tä kor­jail­laan – OSAO ra­ken­ta­nut hir­si­ka­tok­set

Kiertokaari korjailee tänä kesänä Pudasjärven aluekeräyspisteitä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja paikallisiin sääolosuhteisiin sopiviksi.

Rytingin, Iso-Syötteen, Pikku-Syötteen, Juustolan ja Puhoksen aluekeräyspisteiden vaihdetaan jäteastioihin kannet, joissa astian lukko on kannen lipan suojassa. Säältä suojassa oleva lukko vähentää lukko-ongelmien määrää talvella.

Iinattijärven ja Kuren kylätalon aluekeräyspisteet saavat hirsikatoksen suojakseen, ja Rytingin aluekeräyspisteelle lisätään yksi uusi katos.

Kiertokaari on teettänyt hirsikatokset opiskelijatyönä Oulun seudun ammattiopiston Pudasjärven puurakentamisen yksikössä.

Pudasjärven urheilijat ovat maalanneet katokset ja paikallinen yhtiö Kuljetuspudas asentaa katokset paikoilleen.