Kesäkuvakisa: Osal­lis­tu Ii­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan ja voita hienoja pal­kin­to­ja – Katso jat­ku­vas­ti täy­den­ty­vä ku­va­gal­le­ria

Ii­jo­ki­seu­tu kär­jes­sä leh­ti­ki­san lu­ki­ja­va­lin­nas­sa – ­Ka­le­va median lehdet pär­jä­si­vät hyvin val­ta­kun­nal­li­ses­sa kisassa

Pudasjärvi
Painetun Iijokiseudun lisäksi Pudasjärven uutisia ja tarinoita voi lukea myös netissä niin mobiililla kuin tietokoneella.
Painetun Iijokiseudun lisäksi Pudasjärven uutisia ja tarinoita voi lukea myös netissä niin mobiililla kuin tietokoneella.
Kuva: Risto Pikkupeura

Suomen parhaat paikallis- ja kaupunkilehdet palkittiin Paikallislehtikilpailussa. Lukijan valinta 2021 on Västra Nyland. Kärkitaistoon kipusi myös Iijokiseutu.

Erätauko-säätiön toimitusjohtaja Laura Arikka on nimennyt paikallislehti Västra Nylandin Uutismedian liiton kaupunki- ja paikallislehtikilpailujen Lukijan valinnaksi. Arikka valitsi voittajan kilpailuihin ilmoitettujen 105 lehden joukosta. Västra Nylandin kanssa kärkisijasta taistelivat tiukimmin Iijokiseutu, Koti-Kajaani, Lauttakylä, Pogostan Sanomat ja Rantalakeus.

KSF Median julkaisema ruotsinkielinen paikallislehti Västra Nyland ilmestyy läntisellä Uudellamaalla Raaseporissa sekä Hangossa, Inkoossa ja Siuntiossa.

Kalevan median lehdistä kilpailussa menestyivät myös Koillissanomat, Raahen seutu, Uusi Rovaniemi ja Rantalakeus.

Raahen seutu tuli toiseksi kaksi kertaa ja useammin ilmestyvien lehtien sarjassa. Lehti ilmestyy Raahessa, Pyhäjoella ja Siikajoella. Lehden toimittaja Raili Viirret ja Vesa Joensuu pokkasivat myös ensimmäisen palkinnon juttusarjassa artikkelillaan: Alussa oli koivulankku.

Kolmanneksi parhaaksi jutuksi sarjassa arvioitiin Koillissanomien Reino Hämeenniemen ja Mikko Halvarin tekemä Mestarin kosketus, joka kertoi valokuvaaja Hannu Hautalasta.

Kaupunkilehtien sarjassa Kaleva mediaan kuuluva Uusi Rovaniemen Leena Talvensaari sai kakkospalkinnon jutusta: Kaikki alkoi Näädänpolulta. Hopeaa Leena Talvensaarelle tuli myös kolumnistaan: Korona vei äidin hoivakodissa.