Vau­va­ku­vat jul­kais­taan Ii­jo­ki­seu­dus­sa tam­mi­kuun vii­mei­ses­sä leh­des­sä – lähetä kuva tämän viikon aikana

Iijokiseutu julkaisee keskiviikkona 29. tammikuuta ilmestyvässä lehdessä lukijoidensa lähettämiä vauvakuvia vuonna 2019 syntyneistä vauvoista. Jo perinteiseksi muodostuneet, suositut vauvakuvasivut täyttyvät parasta aikaa hurmaavien pienten lapsukaisten kuvilla.

Tänä vuonna vauvakuvien lähettäminen on aiempaa yksinkertaisempaa ja edullisempaa, sillä Iijokiseudun verkkosivuilla on kuvien lähettämistä varten oma työkalu. Kuvia voi lähettää sunnuntaihin 26.1. saakka.

Vauvakuvat voi toimittaa Iijokiseudun verkossa osoitteessa iijokiseutu.fi/ilmoita. Kuva sekä vauvan ja vanhempien nimet on helppo lähettää lehteen itsepalvelutyökalun avulla. Palvelussa näkee myös, millainen valmiista vauvakuvailmoituksesta tulee. Kuvia voivat lähettää myös muualla kuin Pudasjärvellä asuvat perheet. Muistutamme kuvia lähettäviä, että kuvan julkaisemiseen on aina oltava lupa lapsen vanhemmilta.

Tarkemmat ohjeet vauvakuvien toimittamista varten näette tämän lehden takasivulla olevasta ilmoituksesta sekä iijokiseutu.fi/ilmoita.