Vuoden Yrittäjä: Kon­tio­tuo­te Pu­das­jär­ven vuoden yrit­tä­jä – Teh­taan­joh­ta­ja Mikko Suon­taus­ta: "Pal­kin­to on omis­tet­tu hyville ja osaa­vil­le työn­te­ki­jöil­le"

Mainos: Black Friday -tarjouksena Iijokiseutu Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Tai­val­kos­ken Kuohun ko­ri­pal­loi­li­ja Suomen jouk­kuee­seen Eu­roo­pan nuorten olym­pia­fes­ti­vaa­leil­le

Taivalkosken Kuohun koripalloilija Niina Rokolampi on nimetty Suomen joukkueeseen Euroopan nuorten kesäolympiafestivaaleille. Kisat järjestetään ensi viikolla Slovakian Banská Bystricassa.

Suomen joukkuetta kisoihin täydennettiin torstaina. Jo aiemmin kisoihin valittuun tyttöjen koripallojoukkueeseen nimettiin 12 pelaajaa, kerrotaan Olympiakomitean tiedotteessa.

Vuonna 2006 syntynyt Rokolampi on ainoa pohjoisen Suomen edustaja tyttöjen koripallojoukkueessa. Suomen koripallojoukkueen muut urheilijat tulevat Kotkan Peli-Karhuista, Helisngin NMKY:stä, Tapiolan Hongasta, Salon Vilppaasta ja forssalaisesta Feeniksistä.

Suomi kohtaa turnauksen avausottelussaan maanantaina Belgian. Tiistaina vastassa on Ranska ja keskiviikkona Saksa. Pudotuspelit ja sijoitusottelut ovat otteluohjelmassa perjantaina ja lauantaina 29.- 30. heinäkuuta.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla