Taa­ja­man ka­tu-urak­ka etenee – katso video miten työ­maal­la ajetaan

Pudasjärven kaupungin julkaisemassa liikenteenohjaussuunnitelmassa näkyvät taajaman liikennejärjestelyt. Suunnitelmiat 3 ja 4 ovat käytössä myös samanaikaisesti. Taajamassa katu-urakat etenevät. Pudasjärven kaupungin julkaisemassa liikenteenohjaussuunnitelmassa näkyvät taajaman liikennejärjestelyt. Suunnitelmiat 3 ja 4 ovat käytössä myös samanaikaisesti. Hyvän olon keskuksen rakennustyömaalla työt jatkuvat.
Pudasjärven kaupungin julkaisemassa liikenteenohjaussuunnitelmassa näkyvät taajaman liikennejärjestelyt. Suunnitelmiat 3 ja 4 ovat käytössä myös samanaikaisesti.
Pudasjärven kaupungin julkaisemassa liikenteenohjaussuunnitelmassa näkyvät taajaman liikennejärjestelyt. Suunnitelmiat 3 ja 4 ovat käytössä myös samanaikaisesti.

Pudasjärven keskustassa Kurenalla on käynnissä varsinainen myllerrys.

Monien hankkeiden myötä taajama-alueella on uusia liikennejärjestelyjä. Liikennettä ohjataan useille väliaikaisille kiertoteille ja aidoin rajatuille väylille.

Pudasjärven kaupunki julkaisi kaksi liikenteenohjaussuunnitelmaa. Tiedotteessa kerrotaan, että liikenteenohjausta vaihdellaan tarpeen mukaan vaihekuvausten 3 ja 4 mukaisesti. Jutun liitteenä olevista kuvista näkee, miten liikennettä ohjataan.

Video: Iijokiseutu

Pudasjärvelle on tulossa kaksi kiertoliittymää. Jo nyt näkyvänä ja liikennejärjestelyjä vaativana hankkeena on keskustaan rakennettava kiertoliittymä Varsitielle.

Kokonaisuudessaan suurimpia muutoksia tulevat olemaan Valtatie 20:n liittymien uudistukset Kurenalla ja uuden sisäänajoväylän rakentaminen kiertoliittymänä keskustaan, jolloin myös Varsitien alkupää siirtyy kiertoliittymään.

Lisäksi aluen kevyenliikentenväylät ja alikulut uusitaan.

Myös Hyvän olon keskuksen rakennustyömaalla työt jatkuvat ja pysäköintialueita rakennetaan.

Katso kuvista, miltä Pudasjärven keskustassa näyttää tällä hetkellä.