Mainos

Säästä rahaa nau­ret­ta­van pie­nel­lä vai­val­la – Katso uudet pal­ve­lut!

Me suomalaiset maksamme monista arkisista palveluistamme samoille yhtiöille vuosi toisensa perään. Mutta milloin olet viimeksi tarkistanut, millaista hintaa maksat niistä? Esimerkiksi sähkösopimukset ja vakuutukset kannattaa kilpailuttaa tasaisin väliajoin ja olemassa olevat ja uudet lainat ainakin nyt väliaikaisen korkokaton ollessa 10 %.

-

Löydä helposti edullisimmat sähkösopimukset, vakuutukset ja lainat

Moni ei ole välttämättä edes tullut ajatelleeksi näiden palveluiden kilpailuttamista, sillä kyselyiden mukaan vain 1/10 suomalaisista kilpailuttanut sähkösopimuksen. Vakuutukset usein pysyvät samassa yhtiössä lähes koko elämän. Lainaa etsiessä puolet hakijoista pyytää tarjouksen korkeintaan kahdelta luotonantajalta ja laina-aikana pankin tai rahoitusyhtiön kilpailuttamista ei juuri ymmärretä tehdä.

Voit säästää jopa satoja tai tuhansia euroja vuodessa kilpailuttamalla arjen pakolliset kulut. Uusi palveluiden kilpailuttamista varten kehitetty tuoteperhe lyhentää kilpailutukseen tarvittavan ajan kymmenistä tunneista muutamiin minuutteihin.

-

Suomalaiset ansaitsevat reilumpaa kilpailutusta – ja siksi teimme siitä ydinarvomme!

Uuteen palveluita kilpailuttavaan tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä kolme verkkopalvelua, joiden kaikkien ydinarvona on tarjota suomalaisille reilumpia tarjouksia palveluista ilman veloitusta tai sitoumuksia. Myös kannattamattomista sopimuksista tai tuotteista puhutaan rehellisesti ja suoraan, eikä mitään kilpailutettuja palveluita tyrkytetä sinulle.

”Haluamme tarjota ilmaiset työkalut mahdollisimman nopeaan ja kattavaan kilpailutukseen, jonka perusteella kuluttajat voivat tehdä omat päätökset harkitusti ja perustellusti. Tavoitteenamme on jakaa rehellistä ja hyödyllistä tietoa kuluttajille ja auttaa heitä välttämään huonoja sopimuksia. Hyvä esimerkki hyödyllisestä informaatiosta on 2020–2021 korkokattolain tuomat oikut vakuudettomien lainojen sopimuksiin. Niistä voi lukea lisää Lainaa.comilta”, sanoo Sähköt.net, Insured.fi ja Lainaa.com kilpailutuspalveluiden perustajajäsen Antti Sundberg.

-

Sähköt.net kilpailuttaa sähkösopimuksesi hetkessä

Sähköt.net on sähkösopimusten kilpailuttamiseen kehitetty sivusto, jonka kanssa yhteistyössä toimivat sähköyhtiöt myyvät sähköä ympäri Suomea. Palvelu kilpailuttaa kaikki sivustolla listatut sähköyhtiöt ja löytää halvimmat tarjoukset alle minuutissa.

Sähkösopimuksen kilpailutus suositellaan tehtäväksi jatkuvan sopimuksen kohdalla vähintään kahden vuoden välein, määräaikaisten sopimusten kohdalla ennen niiden umpeutumista ja aina muuton yhteydessä. Näistä suosituksista huolimatta moni suomalainen jättää tämän vaiheen välistä ja turvautuu tuttuihin sähköyhtiöihin ilman hintavertailua.

Samalle yhtiölle maksaa usein sähköstä vuosien ajan, joten silloin olisi tärkeää tietää, miten kallis sopimus verrattuna muihin mahdollisuuksiin todellisuudessa on. Kerrostaloasuntojen kodalla vuosittaiset säästöt voivat olla jopa satoja euroja vuodessa ja suuremmissa kiinteistöissä vieläkin enemmän.

Sähköt.netin kautta löydät halvimmat sähköyhtiöt ja voit vaihtaa sähkösopimuksen helposti suoraan netissä, kun löydät sopivan tarjouksen.

Kilpailuta ja vaihda sähkösopimuksesi nyt osoitteessa Sähköt.net >>

-

Lainaa.com tarjoaa reilumpaa apua arjen rahahuoliin

Lainaa.com lainojen kilpailutuspalvelu on ottanut missiokseen tehdä kilpailutuksesta entistä reilumpaa. Lainat pitäisi aina kilpailuttaa mahdollisimman kattavasti jo siitä syystä, että 25 %:lla suomalaisista on kulutusluottoa maksettavanaan, mutta yleensä he pyytävät tarjouksen korkeintaan yhdeltä tai kahdelta luotonantajalta.

Oletko kilpailuttanut nykyisen lainasi laina-aikana? Olemassa olevan vakuudettoman lainan kilpailuttamien kannattaa lähes poikkeuksetta. Etenkin nyt, kun koronapandemian seurauksena väliaikainen korkokattolaki on voimassa. Se rajaa vakuudettomien lainojen maksimikoroksi 10 %. Lainavertailu auttaa sinua löytämään parhaan uudelleenrahoituskumppanin.

Lainaa.com kilpailuttaa neljäkymmentä pankkia ja lainayhtiötä ilman veloituksia tai sitoumuksia. Näin suuri tarjousten määrä antaa paljon paremman kuvan siitä, paljonko lainasta tulisi maksaa.

Palvelun käyttö auttaa myös suomalaisen luonnon suojelussa, sillä jokainen palvelun kilpailutuksen kautta otettu laina istuttaa yhden uuden puun Suomeen. Ekotyö suoritetaan yhteistyössä Istutapuita.fin kanssa.

Lainaa.com on nyt avattu kaikille, eli jos tarvitset edullista ja vakuudetonta lainaa nopeasti, muista ehdottomasti myös tarkistaa yhteistyökumppaneidemme tarjoukset!

-

Insured.fi auttaa löytämään kattavimmat ja edullisimmat vakuutukset

Insured.fi on ensimmäisiä vakuutusten kilpailutuspalveluita Suomessa, jossa kilpailutus on täysin automatisoitu. Voimassa olevien vakuutusten kattavuutta ja ehtoja tulisi myös tarkastella tasaisin väliajoin, sillä sama sopimus ei ole muutaman vuoden päästä välttämättä enää yhtä edullinen, kuin ottohetkellä.

Palvelun kautta pystyt pian kilpailuttamaan kaikki yleisimmät vakuutussopimusmallit: henkilö-, asunto-, ajoneuvo-, eläin- sekä matkavakuutukset. Hakemuksen lähettäminen on muiden saman tuoteperheen sivustojen tavoin sitoutumatonta, eli tarjouksien pyytäminen ei velvoita hyväksymään niitä. Kilpailutus on samoin maksutonta.

Automatisoitu vakuutusten kilpailutus Insured.fi avautuu vuoden 2021 aikana. Jos haluat olla ensimmäisten joukossa, joille ilmoitamme palvelin aukeamisesta, voit ilmoittautua sivustolla mukaan tiedotuslistallemme!

-

Näistä arjen säätöä tarjoavista palveluista vastaa SEOSEON Digitoimisto

Kaikissa kilpailutuspalveluihin liittyvissä tiedusteluissa voit ottaa yhteyttä SEOSEON Digitoimistoon verkkosivuillamme tai sähköpostitse suoraan kilpailutuspalveluun.