Vuoden Yrittäjä: Kon­tio­tuo­te Pu­das­jär­ven vuoden yrit­tä­jä – Teh­taan­joh­ta­ja Mikko Suon­taus­ta: "Pal­kin­to on omis­tet­tu hyville ja osaa­vil­le työn­te­ki­jöil­le"

Mainos: Black Friday -tarjouksena Iijokiseutu Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Ruskon Be­to­nil­le murs­kaus­lu­pa Pu­das­jär­ven Ko­ren­to­kan­kaal­le – toi­mi­pis­teel­lä saa murs­ka­ta muualta tuotua ki­vi­ai­nes­ta mak­si­mis­saan 40 000 tonnia vuo­des­sa

Ruskon Betoni Oy:n on saanut Oulunkaaren ympäristölautakunnalta ympäristöluvan kiinteälle betoniasemalle sekä kiviaineksen murskaukselle ja varastoinnille Korentokankaalle.

Kuusamontien ja Kivarintien risteyksessä olevalla toimipisteellä saa murskata muualta tuotua kiviainesta maksimissaan 40 000 tonnia vuodessa. Luvan edellytyksenä oli, että toiminnassa on käytettävä parasta mahdollista tekniikkaa, jotta ympäristövaikutukset olisivat mahdollisimman vähäiset.

Lisäksi edellytettiin murskausalueen pinnoitutamista ja hulevesijärjestelyjä, jotka tulee toteuttaa vuoden 2021 loppuun mennessä.

Aseman toiminnasta ja siihen liittyvästä liikenteestä aiheutuva melu ei saa lähimmässä häiriintyvässä kohteessa ylittää 55 dB melutasoa.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla