Syöte: Luon­to­kes­kus uusille vuo­si­kym­me­nil­le uudella näyt­te­lyl­le – "Rak­kau­des­ta luon­toon" muis­tut­taa mitä luonto on meille tehnyt: pitänyt meidät hen­gis­sä!

Umpihankihiihto: Laduton kaira odottaa suk­si­joi­ta – Miltä um­pi­han­ki­hiih­don ki­sa-ase­tel­mat vai­kut­ta­vat?

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Puu­tar­han­hoi­don kasvava suosio näkyy Pu­das­jär­vel­lä – Kuk­ka­huo­neel­la myös eri­tyi­nen etu, jota ei ole kaik­kial­la

Korona-aika näyttää nostaneen ihmisten mielenkiintoa puutarhanhoitoon. Rajoitusten takia moni suomalainen päätyi viettämään enemmän aikaa kotona, ja useat ovatkin löytäneet innostuksen puutarhaharrastukseen. Joku on muuttanut mökille tekemään etätöitä ja päättänyt kohentaa mökin kukkapenkkejä, joku toinen taas on innostunut parvekeviljelystä ja omien tomaattien kasvattamisesta.

Olipa ympäristö mikä tahansa, niin tänäkin kesänä puutarhat, kukat ja kasvit kiinnostavat yhä kasvavissa määrin. Sama ilmiö on nähtävillä myös Pudasjärven Puutarha Kukkahuoneella.

Puutarha Kukkahuoneen yrittäjän Markus Urmalan mukaan koronapandemian vaikutukset ovat näkyneet Kukkahuoneella erityisesti kasvaneena kiinnostuksena yrtteihin ja hyötykasveihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.