Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Puik­ka­rin mak­sui­hin korotus huh­ti­kuun alusta – sul­jet­tu­na ylei­sel­tä käy­töl­tä 28. maa­lis­kuu­ta saakka

Pudasjärvi
Lapset pääsevät Puikkariin uimaan 3,5 eurolla ja alle 5-vuotiaat ilmaiseksi – kunhan se joskus tulevaisuudessa koronarajoituksilta avataan.
Lapset pääsevät Puikkariin uimaan 3,5 eurolla ja alle 5-vuotiaat ilmaiseksi – kunhan se joskus tulevaisuudessa koronarajoituksilta avataan.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

Pudasjärven kaupunginhallitus on hyväksynyt Virkistysuimala Puikkarin uudet uima- ja kuntosalitaksat ja muiden tuotteiden hinnoittelun.

Korotukset liittyvät kaupunginvaltuuston joulukuussa hyväksymään talouden sopeutusohjelmaan, jonka mukaan Puikkarin kuntosali- ja vesijumppamaksuja nostetaan tänä vuonna yhdellä eurolla.

Huhtikuun alusta alkaen aikuisilla uintikerta maksaa 5,50 euroa. Eläkeläisiltä, työttömiltä, lapsilta, opiskelijoilta ja varusmiehiltä peritään 3,50 euroa. Alle 5-vuotiaat pääsevät uimaan ilmaiseksi.

Kuntosalin käyttökerta maksaa aikuiselta neljä euroa, muilta edellä mainituilta ryhmiltä euron vähemmän. Vuokrata voi vaikka koko uimahallin sadan euron tuntitaksalla, pelkän pääaltaan saa 60 eurolla.

Hintoja päivitettiin myös vuokrauskäytön, erityisryhmien vesijumppamaksun ja vauvauinnin maksujen osalta sekä lisättiin uusia tuotteita. Esimerkiksi fatbike-pyörän saa vuokralle kolmeksi tunniksi 35 eurolla ja koko vuorokaudeksi 75 eurolla.

Virtuaalispinningingistä on vuoden kokeilujakson jälkeen päätetty luopua, koska käyttö ei toteutunut odotetulla tavalla. Palvelu ostettiin ulkopuoliselta palveluntarjoajalta, jonka maksut todettiin liian kalliiksi.

Puikkarin uinti- ja kuntosalimaksuja on nostettu edellisen kerran vuonna 2016 ja perhelipun osalta vuonna 2017.

Puikkarin allasosasto ja saunat sekä pukeutumistilat ovat koronarajoitusten takia suljettuna yleiseltä käytöltä 28. maaliskuuta saakka.