Kyläneuvosto: Pu­das­jär­ven ky­lä­neu­vos­ton kuu­lu­mis­kier­rok­ses­ta ei mei­nan­nut tulla loppua – täl­lai­nen tun­nel­ma kylillä on kesän jälkeen

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi + Lehti 6 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Pu­das­jär­ven Osuus­pan­kin yri­tys­ra­hoi­tus­pääl­lik­kö Elias Rask siirtyy uusiin teh­tä­viin

Elias Rask on toiminut Pudasjärven Osuuspankissa reilut viisi vuotta ja siirtyy kesäkuussa uusiin tehtäviin OP Ryhmässä.
Elias Rask on toiminut Pudasjärven Osuuspankissa reilut viisi vuotta ja siirtyy kesäkuussa uusiin tehtäviin OP Ryhmässä.
Kuva: OP

OP Pudasjärven yritysrahoituspäällikkö Elias Rask lopettaa työnsä Pudasjärvellä ja siirtyy kesäkuun alkupuolella OP Ryhmässä uusiin tehtäviin.

Hän aloittaa Pohjois-Pohjanmaalle perustettavassa alueellisessa riskienhallintapäällikön toimessa, jossa hän työskentelee OP Osuuskunnan riskienhallinnan osuuspankkituen Oulun toimipisteessä.

Rask on työskennellyt vuodesta 2012 alkaen OP Pudasjärven yritysrahoituspäällikkönä vastaten pankin yritys-, yhteisö- ja maatila-asiakasliiketoiminnasta. Rask on kuulunut pankin johtoryhmään sekä toiminut toimitusjohtajan sijaisena.

– Sain tulla reilut viisi vuotta sitten loistavaan työpaikkaan, joka on tarjonnut monenlaista oppia pankkitoiminnasta. Työ on ollut erittäin mielenkiintoista ja haluan kiittää Osuuspankin asiakkaita, joiden myötä olen saanut kasvaa niin ihmisenä kuin myös pankkialan ammattilaisena. Pankin hallintoa kiitän saamastani tuesta ja luottamuksesta vuosien varrella. Suuri kiitos kuuluu myös mahtaville kollegoille ja pitkäaikaiselle esimiehelleni Teuvo Perätalolle.

– Lähteminen tuntuu aina haikealta, mutta uusi toimi on minulle askel eteenpäin ja vastaavasti merkittävä tunnustus OP Pudasjärven vahvasta tilanteesta ja kyvykkyyksistä. Työskentelen jatkossa alueellisena riskienhallintapäällikkönä tukien eri osuuspankkeja Pohjois-Pohjanmaalla ja sen ulkopuolellakin, OP Pudasjärven toimitusjohtajan sijainen, yritysrahoituspäällikkö Elias Rask kertoo.

OP Pudasjärven toimitusjohtajana aloittaa kesäkuun alussa Pertti Purola.