Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Iijoki: Tärkeä etappi saa­vu­tet­tu Iijoen vael­lus­ka­la­kan­to­jen el­vyt­tä­mi­ses­sä – "Määrät ovat vielä pieniä, mutta jostain pitää aloit­taa"

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pölkyn toi­mi­tus­joh­ta­jak­si Jari Suo­mi­nen – vä­li­ai­kai­nen toi­mi­tus­joh­ta­ja Josef Dringel palaa hal­li­tuk­sen jä­se­nek­si

Kuusamo

Pölkky Oy:n hallitus on nimittänyt Jari Suomisen (KTM) Pölkyn uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2024. Suomisella on metsäteollisuudesta kattava kokemus, jota hän on rakentanut yli 25 vuoden urallaan Stora Enson palveluksessa, viimeksi Forest-divisioonan johtajana (EVP) ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. Heinäkuusta 2023 lähtien Suominen on toiminut neuvonantajana muun muassa metsä-, puutuote- ja vihreän energian alojen yrityksille Suominen Green Development -yrityksensä kautta, kerrotaan yrityksen tiedotteessa.

Itävaltalainen Pfeifer Holding GmbH osti Pölkky Oy:n tammikuussa 2023. Jari Suomisen nimityksen myötä yhtiö saa kansainvälisesti erittäin kokeneen toimitusjohtajan, tiedotteessa todetaan.

Pölkyn hallitus on tiedotteen mukaan erittäin tyytyväinen saadessaan yhtiön toimitusjohtajaksi kokeneen ja kansainvälisen toimialan osaajan.

– Pitkän uransa aikana Stora Ensossa Jari Suomiselle on kertynyt laajaa kokemusta metsäteollisuudesta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.