Kyläneuvosto: Pu­das­jär­ven ky­lä­neu­vos­ton kuu­lu­mis­kier­rok­ses­ta ei mei­nan­nut tulla loppua – täl­lai­nen tun­nel­ma kylillä on kesän jälkeen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Poh­jois­ta kanttia tut­ki­mus: "Poh­jois­suo­ma­lais­ten luon­to­suh­de on erit­täin vahva ja ym­pä­ris­tö­vas­tuul­li­suus ohjaa jopa os­to­pää­tök­siä" – mat­kai­luun, kult­tuu­riin, ta­pah­tu­miin ja ra­vin­to­loi­hin tullaan pa­nos­ta­maan

Kaleva Median tutkimuksen mukaan puolet kuluttajista sanoo suhtautuvansa epäluuloisesti yrityksiin, joilla ei ole omia verkkosivuja.

Vastuullisuus on pohjoissuomalaisille merkityksellisyysteko, kertoo Kaleva Median Pohjoista kanttia 2021 -tutkimus

Toista kertaa toteutettu Kaleva Median Pohjoista kanttia -tutkimus nostaa esille megatrendien vaikutuksen pohjoisen ihmisten arkeen ja ostokäyttäytymiseen, kerrotaan Kaleva Median tiedotteessa..

Tutkimus toteutettiin kyselytutkimuksena heinä-syyskuussa 2021. Tutkimukseen osallistui 1200 18-75 -vuotiasta

Pohjois-Suomessa asuvaa henkilöä, jotka vastasivat vastuullisuuteen, teknologiaan, monimutkaistuvaan maailmaan ja kuluttamiseen liittyviin kysymyksiin.

– Vastuullisuusajattelun kasvu ja ekologisen jälleenrakentamisen tarve ovat globaaleita ilmiöitä, ja vastuullisuus on merkittävä osa myös pohjoissuomalaisten identiteettiä, kertoo Kaleva Median Insight Manager Mari Jauhola.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.