Pik­ku-Syöt­teen las­ket­te­lu­rin­teet sul­je­taan sun­nun­tai­na – muu toi­min­ta jatkuu tois­tai­sek­si

Iijokiseutu

Pikku-Syöte keskeyttää laskettelukauden tältä keväältä.

Syynä kauden päättämiseen on koronaviruksen leviämisen ehkäiseminen.

– Tämä on kaikin puolin ikävä tilanne sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme, mutta tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ainoa oikea ja vastuullinen päätös, Pikku-Syötteen johtaja Mika Pekkala toteaa.

Pikku-Syöte sulkee rinnetoimintonsa ja vuokraamopalvelunsa tältä kaudelta sunnuntaina 22. maaliskuuta 2020 laskupäivän jälkeen.

Koronaviruspandemian tartuntatilanne on pahentunut nopeasti ja terveysviranomaiset suosittelevat matkailun rajoittamista myös kotimaassa.

Toistaiseksi Pikku-Syötteen hotelli, ravintola ja karavaanialue palvelevat asiakkaita kutakuinkin normaalisti.

– Hotellilla ryhdyttiin jo hyvissä ajoin erityistoimenpiteisiin asiakkaiden hyvinvoinnin takaamiseksi muun muassa hygieniaa tehostamalla, Pikku-Syötteeltä tiedotetaan.

– Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia erityisellä tarkkuudella ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Pikku-Syötteen sisäliikuntapaikoista suljettuina ovat kuntosali ja kiipeilyseinä. Lisäksi lasten leikkipaikka on suljettu.

Suuri osa Pikku-Syötteen suunnitelluista tapahtumista on peruttu koronavirustilanteen takia. Muun muassa kaikki Vuolle-opiston leirit on peruttu. Lisäksi maaliskuulle suunnitellut joogaleiri ja perheviikonloppu on peruttu.

– Olemme päättäneet, että emme peri koronavirustilanteen takia maalis-toukokuun aikana tehtyjen varausten peruutuksista peruutuskuluja, Pikku-Syötteeltä todetaan.

Peruutustilanteissa tulee ottaa yhteyttä Pikku-Syötteen myyntipalveluun.

Juttua päivitetty maanantaina 23.3.2020. Muutettu tieto sulkemisajasta.