Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Oulun po­lii­si: Kol­mi­kon epäil­lään va­ras­ta­neen ison määrän aseita – ryhmä otet­tiin kiinni Itä-Suo­mes­ta

Kahta miestä ja yhtä naista epäillään useista törkeistä rikoksista, kun heidän hallustaan löytyi huumausainetta sekä iso määrä varastettuja aseita.

Rikoskomisario Jari Heikkilä Oulun poliisista kertoo, että aseet oli varastettu Oulun poliisilaitoksen alueella sijaitsevasta kiinteistöstä. Kolmikko otettiin kiinni Itä-Suomen poliisilaitoksen alueelta. Suurin osa varastetuista aseista saatiin takaisin.

Oulun käräjäoikeus vangitsi tiistaina kaikki kolme henkilöä todennäköisin syin epäiltynä törkeästä varkaudesta, törkeästä ampuma-aserikoksesta sekä törkeästä huumausainerikoksesta.

Tapauksen esitutkinta on vasta alkanut. Heikkilä ei tässä vaiheessa ota kantaa siihen, millaisista aseista oli kyse tai mitä huumausainetta kolmikolla oli mukanaan.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin