Mad­ven­tu­res Suomi -sarjaa ku­vat­tiin myös Pu­das­jär­vel­lä – Riku ja Tunna kävivät Kari Tyk­ky­läi­sen vie­raa­na Siuruan kan­san­ta­sa­val­las­sa

Television neloskanavalla jo kahdeksan osan verran pyörineessä Riku Rantalan ja Tuomas ”TunnaMilonoffin Madventures Suomi -sarjassa piipahdetaan seuraavassa jaksossa ehkä Pudasjärvellä.

Näin, mikäli hyviä otoksia on täältäpäin saatu.

Tiistaina 26. toukokuuta kello 21.00 alkaen on vuorossa yhdeksäs jakso, jonka aiheena on ”Toisinnäkijöiden heimo”. Se pyörii TV:ssä uusintoina aina kesäkuun alkuun saakka.

Pudasjärveläistaiteilija Kari Tykkyläisen mukaan maailmanmatkaajakaksikko kävi kuvaamassa materiaalia ohjelmaansa maaliskuun lopulla Siuruan kansantasavallassa – joten arvata sopii, että sieltä jonkinlaista löytyi.

Tykkyläisen mukaan kuvaukset kestivät aamusta iltaan saakka ja luvassa on seksiä ja väkivaltaa.

Ensimmäinen hänelle esitetty kysymys oli ollut, että oletko hullu?

– Siitäpä lähdettiin miettimään, missä kulkee hulluuden ja nerouden raja. Tultiin siihen tulokseen, että se on veteen piirretty viiva.

Madventures Suomi -ohjelmassa Rantala ja Milonoff selvittävät kotimaan tutkimusmatkallaan ”Suomen ja sen heimojen salaisuuksia”.

Kymmenosaisessa realitysarjassa he kohtaavat muun muassa kullankaivajia, hylkeenpyytäjiä, räppäreitä, tietäjiä, biohakkereita, shamaaneja ja muuta suomalaista hulluutta.

Kattaukseen kuuluu legendaariseksi nousseen Madventures-maailmanmatkailuohjelman tapaan makumatka Suomen ällöttävimpiin keittiöihin ja sen perinneruokiin.

Sarjan viimeinen jakso esitetään 2.6. alkaen otsikolla ”Maailman onnellisin heimo”. Siinä kootaan yhteen tuotantokauden hätkähdyttävimmät matkakohteet ja kiinnostavimmat persoonat maailman onnellisimmasta kansakunnasta.