Kesäkuvakisa: Osal­lis­tu Ii­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan ja voita hienoja pal­kin­to­ja – Katso jat­ku­vas­ti täy­den­ty­vä ku­va­gal­le­ria

Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Ii­jo­ki­seu­tu tästä!

Kos­ki­trak­to­ri ra­ken­taa uuden myy­mä­lä­ra­ken­nuk­sen Pu­das­jär­vel­le – mit­ta­van hank­keen ra­ken­nus­työt alkuun ke­sä­kuus­sa

Koskitraktori on aloittamassa investoinnin ja rakentaa uutta toimitilaa.
Koskitraktori on aloittamassa investoinnin ja rakentaa uutta toimitilaa.
Kuva: Risto Pikkupeura

Pudasjärveläinen Koskitraktori oy kertoo tehneensä investointipäätöksen myymälärakennuksesta. Yritys rakentaa uuden varaosa- ja tarvikemyymälän Pudasjärvelle Varastotiellä sijaitsevalle tontilleen. Rakennushankkeen arvonlisäveroton kustannusarvio on noin miljoona euroa.

Hankkeen eteenpäin vieminen aloitetaan heti.

– Tavoitteena on rakentaa jo omistamallemme tontille 800 m2 myymälä, joka otetaan alustavan arvion mukaan käyttöön helmikuun 2021 aikana, kertoo yrittäjä Pirkka Ylikoski.

– Suunnittelutyöt on aloitettu. Rakennustyöt alkavat arviolta kesäkuussa. Työllisyysvaikutus on noin 4-5 henkilötyövuotta, Ylikoski laskee.

Koskitraktorilta kerrotaan, että uuden myymälän myötä asiakaspalvelutilat laajenevat ja liikkeen valikoima kasvaa.

– Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme entistä kattavammin laajentuvan varaosa- ja tarvikevalikoimamme sekä lisääntyvän ammattitaitoisen palveluhenkilöstön voimin.

Uuden myymälän kerrotaan parantavan myös korjaamon toimintaedellytyksiä ja nostavan palvelun tasoa monipuolisen varaosa- ja tuotesaatavuuden ansiosta.

– Myymälässä tulee olemaan esillä kattavasti päämiestemme tuotteita ja palvelutarjontaa, monia eri tahoja edustavasta yrityksestä kerrotaan.