SYÖTE: Sir David At­ten­bo­rough kuvasi Pu­das­jär­vel­lä sar­jaan­sa – BBC:n sar­jas­sa ollaan ainakin Syöt­teel­lä ja Kuu­sa­mon Kun­ti­vaa­ras­sa: "Ei täl­lai­sen nä­ky­vyy­den os­ta­mi­seen rahat riitä"

URHEILU: Ku­ren­poi­kien edus­tus­jouk­kueel­le jälleen hieno voitto Miesten Fut­sal-Kak­ko­ses­sa

Ko­koon­tu­mis­ra­joi­tuk­set jat­ku­vat Poh­jois-Poh­jan­maal­la – kor­kein­taan kuuden hengen ylei­sö­ti­lai­suu­det sal­lit­tu­ja tur­va­toi­mia nou­dat­taen

Koronaviruksen aiheuttamat kokoontumisrajoitukset jatkuvat kaikissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa 31. maaliskuuta saakka, tiedottaa Pohjois-Suomen aluehallintovirasto (avi).

Yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat edelleen kiellettyjä. Korkeintaan kuuden hengen välttämättömiä yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voidaan kuitenkin järjestää, jos turvavälit saadaan pidettyä.

Tartuntatautilakiin tuli 22. helmikuuta muutos, joka edellyttää, että asiakkailla ja osallistujilla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen. Heille täytyy myös antaa toimintaohjeet muun muassa turvaväleistä ja käsien puhdistamisesta. Myös pintojen puhdistusta on tehostettava.