Mainos: Tilaa Iijokiseutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kau­pun­gin­ta­lo edel­leen jär­jes­tö­jen käy­tet­tä­vis­sä – uusia tiloja kar­toi­tet­tu OSAO:n mah­dol­li­sen kau­pun­gin­ta­lol­le siir­ty­mi­sen vuoksi

Pudasjärvi

Pudasjärven kaupunki kartoittaa järjestöille sopivia tiloja Kurenalta. Toistaiseksi järjestöt kuitenkin saavat käyttää edelleen maksutta kaupungintalon tiloja. Uudet tilat tulevat ajankohtaiseksi vasta kun tehdään päätös muuttaako ammattikoulutus kaupungintalon tiloihin.

Pudasjärvellä toimii 246 yhdistystä, joista Kurenalla vähintään noin neljäkymmentä.

Vanhus- ja vammaisneuvostolta on tulossa kannanotto, jossa se esittää kaupungille Palvelukeskuksen tilojen ilmaiskäyttöä yhdistystoimijoille kaupungintalon kahden tilan lisäksi.

Yhteisövaliokunta näkee tarpeelliseksi kartoittaa järjestöjen tilatarpeet sekä tarjonta, mitä järjestöille käytettävissä olevia kaupungin tiloja on. Selvitys pyritään saamaan yhteisövaliokunnan maaliskuun kokoukseen. Selvityksessä odotetaan käsiteltävän myös sitä, mitä merkitystä hyvinvointialue-organisaatiouudistuksella on tilojen tarjontaan.

Uusia tiloja järjestöille on löydettävissä muun muassa Hirsikampukselta, Hyvän olon keskus Pirtistä tai Pohjantähdestä ja Suojalinnasta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.