Hiih­to­kes­kus Iso-Syö­te sul­je­taan jo tänään sun­nun­tai­na – asiak­kai­ta olisi ollut tulossa ensi vii­kol­la, sul­ke­mis­ta ai­kais­te­taan koronan eh­käi­sy­toi­mien takia

Iijokiseutu

Hiihtokeskus Iso-Syötteen kausi päätetään aikaisemmasta tiedosta poiketen jo tänään sunnuntaina 22.3.2020 kello 17.

Hiihtokeskuksen toiminta keskeytetään nopeutetulla aikataululla, koska odotettua rauhallista asiakasvirran tyrehtymistä ei tapahtunut, Iso-Syötteeltä tiedotetaan.

Tavoitteena on minimoida koronaviruksen leviämisriski.

– Olemme pahoillamme alueella jo oleskelevien asiakkaiden ja ensi viikolla tänne tulossa olleiden puolesta, mutta kiinni menoa aikaistettiin juuri heidänkin terveytensä tähden. Eilisen sulkemispäätöksen jälkeen varauksia on satanut ensi viikolle, samoin kuin pohjoisen muihin keskuksiin, kertoo Hiihtokeskus Iso-Syötteen toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen varaus- ja maksuehtoja on muutettu siten, että mikäli olet ostanut ennakkoon Hiihtokeskus Iso-Syötteen hissiliput, vuokravälineet tai hiihtokoulun verkosta, nämä varaukset voidaan hyvittää täysimääräisesti.

Asiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä rinnetoimistoon tällaisissa tapauksissa.

– Jos olet alueella tällä hetkellä, teemme hyvitykset hissilipuista ja hiihtokouluista ja otamme vuokravälineet vastaan huomenna maanantaina 23.3.2020 kello 9.30-17.

Kausi- ja yrityskorttien osalta Hiihtokeskus Iso-Syöte noudattaa normaaleja hissilippujen sopimusehtoja, eikä kausikortteja näin ollen hyvitetä.

– Majoitusvarausten suhteen asiakkaiden tulee olla yhteydessä majoituksen tarjoajaan.

Nopean sulkemisen myötä Hiihtokeskus Iso-Syötteellä aletaan nyt valmistella seuraavaa talvikautta ja tulevaa kesää.

Rinnealueella aloitetaan välittömästi huolto- ja muutostyöt, siitä johtuen rinteillä liikkuminen on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty kevään aikana.

Hissit pyörähtävät seuraavan kerran juhannuksena, kun uusi Iso-Syöte Bike Park aukeaa ensimmäistä kertaa.