Joko luit: Kon­tio­tuo­te pal­kit­tiin vuoden yri­tyk­se­nä Poh­jois-Poh­jan­maal­la – Pu­das­jär­ven suurin työn­tan­ta­ja on jou­tu­nut lo­maut­ta­maan väkeä ra­ken­nus­alan ah­din­goss­sa

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Carunan ke­sä­työ-kam­pan­ja me­nes­tyi hyvin Pu­das­jär­vel­lä: "Kam­pan­ja oli tosi hyvä kokemus niin kau­pun­gil­le kuin nuo­ril­le"

Sähkönjakeluyhtiö Caruna palkkasi yhteistyössä sen verkkoalueen kuntien kanssa nuoria kesätöihin kesäksi 2021. Duunienergiaa-nimisellä kampanjalla Caruna ja kunnat palkkasivat 16-20 -vuotiaita nuoria töihin.

Mukana oleva kunta päätti kesätyöntekijöidensä työtehtävän ja työn keston. Pudasjärvien kaupunki oli kampanjassa mukana ensimmäistä kertaa.

Pudasjärvellä nuorten työllistämisestä vastasi kiinteistöpäällikkö Perttu Granlund. Kaupungin kiinteistöpalvelut työllistivät tänä kesänä Carunan tuella viisi nuorta. Neljä heistä työskenteli liikennepuistossa ja yksi sijoittui teknisen toiminnan tilapalveluihin.

– Kampanja oli tosi hyvä kokemus niin kaupungille kuin nuorille. Aiomme jatkossakin hyödyntää yhteistyökuviota, jos Caruna jatkaa sitä, kommentoi Granlund.

– Meillä on konkreettista kiinteistöhuoltoa ja siihen liittyvää hommaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.