Kyläneuvosto: Pu­das­jär­ven ky­lä­neu­vos­ton kuu­lu­mis­kier­rok­ses­ta ei mei­nan­nut tulla loppua – täl­lai­nen tun­nel­ma kylillä on kesän jälkeen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Perinneruoka
Nyt voi ilmiantaa paikalliset herkut – Pudasjärven kylien perinnereseptit haussa

Nyt voi il­mi­an­taa pai­kal­li­set herkut – Pu­das­jär­ven kylien pe­rin­ne­re­sep­tit haussa

05.11.2022 06:00
Tilaajille
Miltä maistuisi savustettu poronsydän tai verikreemi – Palkittu kokki Anssi Riihimäki kehittelee uusia pororeseptejä

Miltä mais­tui­si sa­vus­tet­tu po­ron­sy­dän tai ve­ri­kree­mi – Pal­kit­tu kokki Anssi Rii­hi­mä­ki ke­hit­te­lee uusia po­ro­re­sep­te­jä

31.12.2021 10:14
Tilaajille
Suomalaista jouluruokaa – "Perinteet päässeet monilta unohtumaan. Suomessa on aina syöty kasvisruokaa valtavasti"
Kolumni

Suo­ma­lais­ta jou­lu­ruo­kaa – "Pe­rin­teet pääs­seet monilta unoh­tu­maan. Suo­mes­sa on aina syöty kas­vis­ruo­kaa val­ta­vas­ti"

23.12.2021 04:00